Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


FELÜLETKEZELÉS


Felületkezelés 1

A MILESI HIDROCROM vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer – ami alatt él a fa, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért hogy a fa valóban szép és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, az UV-sugárzástól, a csapadéktól, a párától. Az ipari festéknek előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy mindenhol kezelve van az üveg, a vasalat, a gumi, a vízvetők alatt egyaránt ami házilag nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, a fa ablak presztizsét veszti.

Felületkezelés 2

További előnye a megfelelő rétegvastagság. Ennek felhordása nagynyomású Wagner festékszóró berendezéssel, festőkamrában történik, amitől szép, sima és tartós lesz a felület. A felületkezelés három rétegben történik. Első a pácolás, ami biztosítja az egyenletes színt. A második réteg egy közbenső szálkötő alapozó. Ez színtelen, csiszolható réteg a kiváló sima felület elérésére. Ez fújással történik 100-120 mikron vastagságban. A harmadik réteg a fedőlazúr ami 250 mikron vastagságban kerül felhordásra fújással, ez adja meg a fényét és hatását.
Színskálánk széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.

Színskála

Ezzel a termékcsaláddal történő felületkezeléssel, évenként két viaszos ápolással, 6-8 évig nem kell újrafesteni. Viaszos ápolásra azért van szükség, mert a napsugárzás, a csapadék a hőingadozás folyamatosan veszi igénybe a kültéri felületet, amit egy tavaszi ápolás megvéd a nyári napsugárzástól, egy őszi kezelés pedig a téli mostoha időjárástól. Ez az ápolás nem igényel szaktudást, csupán takarítás után egy törlőkendővel vékonyan át kell törölni az erre a célra kifejlesztett MILESI XGC 35 nevű szerrel.