Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


GEALAN IQ 8000


Gealan 8000 1

Nagyvonalú tervezés és kivitelezés

Az S 8000 IQ rendszer kifejlesztésekor különös figyelmet szenteltünk a profil stabilitásának. Így nagyrészt kiesett a fő kamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt. Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén a profil stabilitását javítja. Ezáltal már semmi nem áll annak útjában, hogy nagyobb elemeket építsünk és hogy az ablakgyártás területén az ilyen jellegű igényeket is kielégítsük.

Meggyőző megjelenés

Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért az S 8000 IQ rendszerünket úgy terveztük, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, különböző üveg lécek és sima, csillogó felületek. Az S 8000 IQ rendszert az esztétika illetve az értékesség jellemzi – stílusos ablakok és időtlen elegancia. De ezzel még nincs vége. Az S 8000 IQ plus rendszer négy- és hatkamrás kivitelének létezik egy formatervezett változata, egy síkban félig eltolt, különleges formájú ablakszárnnyal.

Lenyűgöző színek

Az építőművészetben az esztétikát a színek, formák és anyagok tökéletes összhangja jelenti. Nincs jelentősége, hogy műemlék jellegű épületekről, modern lakóházakról vagy ipari felépítményekről van szó. A színes acrylcolor ablakoknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van. Az ilyen épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat alkotóelemei, melyek napsütésnek, időjárási viszontagságoknak és mechanikai behatásoknak vannak kitéve. Ezzel bebizonyítva, hogy egy színes profil nem mindig színes. Az acrylcolor ablakoknak azonban a helységek felőli oldaluk fehér PVC profil, a külső részük pedig színes acrylcolor üveg. Ez ellenállóvá teszi a felületet az időjárást befolyásoló tényezőknek, mint napsütés, szél, eső, hideg és hőmérsékleti ingadozások, valamint az ablakok lecserélésekor sem találkozik szembetűnő színbeli eltéréssel.

Megtévesztően famintázatú dekorfóliák

Mindenki számára, aki nagy súly fektet a természetes kinézetre, anélkül, hogy a modern ablakmegoldásokról le akarna mondani, léteznek műanyag ablakok fadekor kinézettel. Ezzel a tökéleteset választja. Hiszen mindegy, hogy egy épület renoválását vagy egy új házat tervez – a GEALAN fadekor ablakok mind kinézetben mind funkcionalitásban megfelelőek. Ezért alkalmas klasszikus stílus elemeként régi építésű házak felújításához vagy épp az adott ország adottságainak megfelelő kivitelezéshez. A fadekor ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságaival valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg rendelkeznek.

Hőszigetelés

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. A hétkamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység segítségével azonban az S 8000 IQ rendszer nagyon jó hőszigetelést biztosít költséget kímélve. Azért hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljünk, a rendszernek többkamrás szárny illetve tokváltozatai is léteznek. A bevizsgált U-értékével - beleszámítva a standard acélmerevítést - (U = 1,1 W/m2K értékig) a legjobb műanyag profilerekhez tartozik. Ennek ellenére soha nem történik a hőszigetelés a statika hátrányára, amikor is az ember nem használ elegendő acélmerevítést.

Betörésvédelem

Hogy az ember jól érezze magát a saját négy fala között, annak a biztonság szintén egy feltétele. A GEALAN az S 8000 IQ rendszerével magas szintű betörésvédelmet kínál. A négykamrás konstrukcióknál különösen nagy hangsúlyt fektettek az acélmerevítés figyelembevételére. A profil 74 mm-es beépítési mélységével kapcsolatban meggyőző, konstruktív biztonsági érveket hoz fel, amelyeket a vasalatok tokba történő biztosabb behelyezésével egészít ki.

Hangszigetelés

A zaj akár az egészségünkbe is kerülhet. Ezért a zaj- és hangszigetelés szintén az egyik legfontosabb tényezővé vált. A modern hangszigetelő ablakoknál mérvadó a mindenkori lakókörnyezet és a külső zajszint. Az intelligens profil kialakításával a GEALAN rendszerek a hatásos hangszigetelés valamennyi követelményének eleget tesznek. A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak és ezáltal emelik az életszínvonalat. Ezekben a kérdésekben szívesen ad tanácsokat Önnek az ablak gyártója egy személyes találkozás alkalmával.

Gealan 8000 2

Katedrálüveg választék

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#