Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


GEALAN S 9000


Gealan 9000 1

Innovatív szabadon kombinálható középtömítés

Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 83 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablak követelményeknek is megfelel.

Optimalizált hőszigetelés

Egy a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező rendszer kifejlesztése nem a véletlen műve, hanem egy célorientált fejlesztési munka eredménye. A siker igazol bennünket. Számos számítás eredeményei adtak kiváló hőszigetelési értéket. Kezdettől fogva az Uf - 0,92 W/m²K elérése volt a fejlesztés célja standard kombinációban acélmerevítéssel és ezzel a passzívház alkalmasság. Ez a rendszer kialakításában meglévő innovatív részletek összeadódásával valósul meg.

Még jobb statika

A GEALAN által kifejlesztett ragasztási technológia az STV® (Statikai-száraz-üvegezés) esetében, az üveg és a szárnyprofil ragasztószalaggal történő összeragasztásáról van szó, külön az ablakgyártás részére kifejlesztett ragasztószalaggal, az üveg megszokott kiékelésének meghagyása mellett. Az üveg szárnnyal történő összeragasztásával az üveg átadja merevségét a szárnynak, és ezáltal önmagában stabilabbá válik az egész szerkezet. Ezzel a standard szerkezetek így acél nélkül készíthetőek el. Az STV® és az acél kombinációjával a szárnyban, különösen nagy szerkezetek realizálhatóak.

Széleskörű tartozékrendszer

Az ablakok a modern építészet megjelenésében meghatározó elemek. Alapfunkciójuk mellett, hogy fényt és levegőt juttassanak az épületbe és egyidejűleg használójukat megvédjék az időjárás hatásaitól, jelentősen meghatározzák ezen felül egy épület karakterét. Egy modern ablakrendszer ezeknek a kihívásoknak a kiváló teljesítési tulajdonságaival és széleskörű tartozék kínálatával tud megfelelni.

Fadekor, a természetes külső

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika előnyeiről, kínáljuk a műanyag ablakokat fadekor külsővel. Ez az Ön számára is a helyes döntés. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetű ház felújításáról vagy egy új építésről van szó, a GEALAN fadekor ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyőzőek. Alkalmassak klasszikus stílus szerkezetkénti, vagy a hagyományos környezetben való alkalmazásra. A dekor ablakok a modern ablak össszes pozitív tulajdonságával rendelkeznek, emellett egyidejűleg dekoratív fa hatásúak is.

Gealan 9000 2


Katedrálüveg választék

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#