Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


INOUTIC ARCADE


Arcade 1

Az Arcade kitűnik jól bevált technológiájával és kiváló minőségével, emellett rendkívül kedvező az ár/érték aránya. Az Inoutic márka kínálatából ez a klasszikus rendszer megfelel a modern otthon minden követelményének, ezért erős pozíciót épített ki a piacon. Az Arcade rendszert állandóan fejlesztjük. A modern építészet legkülönbözőbb alkalmazási területein használható, időtlen formatervezésének köszönhetően nagyon keresett termék mind az új építkezéseknél mind a felújításoknál. Az alacsony karbantartási igény, a bevált technológia és a jó hőszigetelési tulajdonságok olyan befektetéssé teszik, amely nem veszíti el az értékét.

A növekvő energiaárak és a nyersanyagok csökkenő természetes forrásai következtében egyre fontosabb a házak hőveszteség elleni védelme. Ma már nem lehet figyelmen kívül hagyni az ablakok minőségét. A 71 mm-es beépítési mélységű Arcade rendszer nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, és az Inoutic társaság ellenőrzöt műszaki színvonalát nyújtja. A megfelelő ablakok kiválasztása ezért nagyon egyszerű!

Hőátbocsátási tényező

Az Arcade rendszer nagyon jó hőátbocsátási mutatókat ér el a tokkal (Uf = 1,2 W/ m²K), így megfelel a 2009. évi energiatakarékossági követelményeknek.

Ötkamrás rendszer

Az Arcade profilok az 5 kamrának és a 71 mm-es beépítési mélységnek is köszönhetik kiváló hőszigetelésüket. Ez a megoldás segít csökkenteni az energiafogyasztást, és kíméli a fűtési költségeket. Összehasonlítva az egyszerű üvegezésű ablakokkal, az Arcade profilból gyártott ablakok minőségi hőszigetelő üvegezése lehetővé teszi a fűtési költségek akár 40%-os megtakarítását.

Hosszú élettartam és magas minőség

A profil fejlett technológiája és a szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja az Arcade profilból gyártott ablakok pontos behelyezését és szoros illeszkedését, valamint hosszú élettartamát. Ezek a kiváló minőségű műanyag ablakok nem igényelnek különösebb karbantartási költségeket.

Tömítés rendszere

Az Arcade profilokból gyártott ablakokon két körbefutó tömítés biztosítja a szél és a vízszivárgás elleni védelmet.

Hangszigetelés

Speciális hangszigetelő üvegezés alkalmazásával az Arcade profilból gyártott ablakok 4. osztályig terjedő zajvédelmet biztosítanak (a zajvédelemi irányelvek szerint), és az otthont a nyugalom szigetévé teszik.

Ellenállás az erőszakos betöréssel szemben

Az Arcade profilból gyártott ablakok betöréssel szemben ellenálló acél merevítésükkel elérik a 2 (WK 2) biztonsági osztályt. A belső dupla rögzítésű üvegléc fokozott védelmet biztosít az erőszakos betörés ellen.

Üveg telepítési mélysége

Az üvegezés 15 mm mélyen kerül beépítésre a profilba, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, és optimalizálja a felületi hőmérsékletet az üveglécek mentén.

Bejárati ajtók számos előnnyel

Az Arcade profilból gyártott bejárati ajtók a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, és rendkívül terhelésállóak. Az erős merevítésnek és a sarokkötéseknek köszönhetően ezek a bejárati ajtók rendkívül stabilak és teljesen funkcionálisak.

Arcade 2

Katedrálüveg választék

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#