Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


INOUTIC EFORTE


Eforte 1

Az Eforte ablakrendszert azoknak fejlesztették, akik törődnek a környezettel, és gondolnak a jövő generációira is. Az Eforte rendszer nem ismer kompromisszumot az energiatakarékosság tekintetében - a jövő számára fejlesztett termék teljesen újrahasznosítható. A csúcsminőségű ablakprofil kerete páratlan hőszigetelő tulajdonságokkal bír, és megfelel az energiatakarékosság legszigorúbb követelményeinek. Teljesíti a passzív házakra vonatkozó energetikai szabvány előírásait, és tripla üvegezésű változatban is kapható.

Az Eforte profilrendszer különös hangsúlyt fektet a hőszigetelésre, mert a hatékony energia-megtakarítás korunk egyik legfontosabb követelménye. Az Eforte profil 84 mm-es beépítési mélység mellett hagyományos acél merevítéssel és további szigetelő elemek nélkül kiváló hőátbocsátási értékeket ér el, amelyek messze meghaladják a passzív házakra vonatkozó szabvány követelményeit.

Hőátbocsátási tényező

Az Eforte rendszer kerete kiváló hőátbocsátási együtthatót ér el, Uf = csupán 0,95 W/m²K, mégpedig hagyományos acél merevítés alkalmazásával. Az Eforte rendszer így nem csak az nergiatakarékossági szabvány 2011-re vonatkozó követelményeinek felel meg, hanem az EPBD II irányelv paramétereinek is, amely a helyi szabványok kiigazításairól rendelkezik, és 2012-ben lép hatályba.

Hatkamrás rendszer alacsony beépítési mélységgel

A 84 mm-es beépítési mélységű hatkamrás technológiával az Eforte rendszer a legjobb hőszigetelést nyújtja, segít takarékoskodni az értékes energiával, és csökkenti a fűtési költségeket.

Az ift Intézet által tanúsított passzívház szabvány

Tripla üvegezés alkalmazása mellett kiegészítő szigetelő elemek nélkül is elérhető a passzívház szabvány, nagyon kedvező áron. Speciális üvegek alkalmazásával az egész ablak hőátbocsátási tényezője javítható, akár 0,59 W/m²K értékre.

Tömítés rendszere

Az Eforte rendszernél megjelenik egy teljesen új tömítési rendszer alkalmazása. Az új fejlesztésű ütköző, ill. üvegező tömítés megnöveli a szivárgásellenállást, és megkönnyíti a víz elfolyását az ablakkeretből. A három párhuzamos tömítés biztosítja az üvegező léc jobb szigetelését és tömítését.

Hangszigetelés

Az Eforte profilokból gyártott ablakok zajvédelme a speciális hangszigetelt üveg következtében az 5. osztályt is eléri, így az otthon a béke oázisává válik.

Ragasztott üveg technológia

A hőszigetelő üveg választható innovatív ragasztása biztosítja az extra méretű Eforte profilokból készült modern ablakok és ajtók elengedhetetlen stabilitását.

Üvegezési szélesség 56 mm-ig

Üvegezéshez 56 mm szélességig javított hangszigetelésű háromszoros biztonsági üveg használható.

Üveg beállítási mélysége

Az üveg 20 mm mélyen illeszkedik a keretbe, ez szavatolja a védelmet a páralecsapódás ellen, és így optimális a felületi hőmérséklet az üvegező lécek környékén. Az Inoutic kétsarkos üvegezés pedig nagyobb betörésellenállást biztosít.

Bejárati ajtók számos előnnyel

Az extra erős merevítések és a fém betétes sarokkötések jóvoltából az Eforte bejárati ajtók rendkívül stabilak és teljesen funkcionálisak.

Színskála

Az Inoutic színrendszer a dekorok és színek nagy választékát kínálja. A színpalettában a fa megjelenését és szerkezetét nyújtó dekorok, gyöngyházhatású fóliák, vagy exkluzív metálfelületű Titanium Plus fóliák is megtalálhatók. A színes ablakkeretek a passzívház szabvány követelményei szerint is kivitelezhetők.

Változatos kivitel

Az Eforte profilokból szinte bármilyen típusú ablak gyártható - a hagyományos üvegezésű forgó és bukó szárnytól kezdve a régebbi házak homlokzatába beépíthető keresztdúcos ablakokig. Az Inoutic ragasztott üveg technológiának köszönhetően nagyfelületű ablakok is készíthetők 2,60 m magasságig.

Eforte 2

Katedrálüveg választék

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#