Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


INOUTIC PRESTIGE


Prestige 1

A Prestige rendszer nagyon magas színvonalú ablakprofil az ökológia, a forma és a funkcionalitás szempontjából ideálisan kiegyensúlyozott paraméterekkel. A Prestige profilból gyártott ablak azok számára jó választás, akik a lehető legjobb megoldást keresik. Rendkívüli hőszigetelő tulajdonságaik és kifinomult formatervezésük jóvoltából a Prestige profilok a modern épületek igényes követelményeit is kielégítik. Így megízlelheti a helyes döntés jó érzését.

A megfelelő ablak kiválasztása döntően befolyásolja a fűtési költségeket, és egyúttal a környezetet. Biztos lehet benne, hogy a Prestige profil mindkét előnnyel jár. Annak köszönhetően, hogy a Prestige profil 76 mm-es beépítési mélységgel nagyon jó hőszigetelő tulajdonságú, kifizetődő hosszú távú energiatakarékos és környezetbarát megoldás, amely megfelel az igényes követelményeknek.

Hőátbocsátási tényező

A Prestige rendszer kerete kiváló hőátbocsátási együtthatót ér el (Uf = 1,1 W/m²K), így nem csak az energiatakarékossági szabvány 2009-re vonatkozó követelményeinek felel meg, hanem az EPBD II irányelv paramétereinek is, amely a helyi szabványok kiigazításairól rendelkezik, és 2012-ben lép hatályba.

Hatkamrás rendszer

A Prestige profilok kiváló hőszigetelése a hat kamrának és a 76 mm-es beépítési mélységnek is köszönhető. Ez a megoldás segít csökkenteni az energiafogyasztást, és fűtési költségeket takarít meg. Összehasonlítva az egyszerű üvegezéssel, a Prestige profilokból gyártott ablakok a kiváló minőségű hőszigetelő üvegezéssel lehetővé teszik a fűtési költségek akár 40%-os csökkentését.

Hosszú élettartam és magas minőség

A profilgyártás fejlett technológiája és a szigorú minőség- ellenőrzés biztosítja a Prestige profilból gyártott ablakok pontos illeszkedést és tömítését és hosszú élettartamát. A kiváló minőségű műanyag ablakok nem igényelnek különösebb karbantartási költségeket.

Tömítés rendszere

Központi tömítés esetén három körbefutó tömítés, vagy ütköző tömítés esetén két körbefutó tömítés biztosítja a nagy szélellenállást és szivárgásellenállást, és javítja az ablak hőszigetelési tulajdonságait.

Hangszigetelés

A Prestige profilokból gyártott ablakok zajvédelme a speciális hangszigetelt üveg következtében az 5. osztályt is eléri, így az otthon a béke oázisává válik.

Ellenállás az erőszakos betöréssel szemben

A Prestige profilokból gyártott ablakok és betörés-biztos szerelvények elérik a 2. betörésellenállási biztonsági osztályt (WK 2). A belső kétsarkos üvegező léc még nagyobb betörésellenállást biztosít.

Üveg telepítési mélysége

Az üveg 20 mm mélyen illeszkedik a keretbe, ez szavatolja a védelmet a páralecsapódás ellen, és így optimális a felületi hőmérséklet az üvegező lécek környékén.

Bejárati ajtók számos előnnyel

A Prestige profilokból gyártott bejárati ajtók a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, és rendkívül ellenállóak a szélsőséges terheléssel szemben. Az extra erős merevítések és a fém betétes szabadalmazott sarokkötések jóvoltából a bejárati ajtók rendkívül stabilak és teljesen funkcionálisak.

Prestige 2

Katedrálüveg választék

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#