Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


KÜLSŐTOKOS REDŐNY


Külsőtokos műanyag redőnyrendszerek a legkeresettebb redőnyrendszerek csoportjába tartoznak,a redőnyök bármilyen típusú nyílászáró külső síkjára felszerelhetők.
A rendszerek előnyös tulajdonságaiból ki kell emelni a redőnyök nagy variálhatósági lehetőségét, könnyű kezelhetőségét és nem utolsósorban kedvező árát.

A redőnyöket két alaptípusra bonthatjuk.
A "Hagyományos" redőny esetében egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségeket magába rejtő rendszerről beszélhetünk, amely leginkább kedvező árával csalogatja megrendelőit. Ezt a tokrendszert porlakkozott, acél oldalvég zárja le. A csapszeggel ellátott tengelyszerkezetre tekeredik fel a műanyag redőnyléc, melynek fém-, vagy műanyag betétes zárólécére külső ütközőt rögzítünk. Így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. Lefutója gumikéder nélkül és gumikéderrel is megrendelhető.

Az "Új típusú" redőny, külső megjelenését tekintve teljesen megegyezik az alumínium redőny formavilágával. Lefutója belsejében elhelyezett gumikéder a halkabb működést, a csapágyazott tengelyszerkezet a könnyed kezelést, míg az alumínium oldalvég és záróléc a hosszú élettartamot biztosítja a rendszernek. Az alumínium záróléc belsejében helyezzük el a kívülről nem látható rejtett ütközőt, mely a redőnypalást tokba fordulását akadályozza meg. Az alumínium oldalvég nemcsak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeli meg, de alkalmazásával lehetővé vált a szúnyoghálóval kombinált redőny kialakítása. A redőnytokba épített szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvezőbb választás, mint az utólagosan, a redőny külső síkjára felszerelt, önálló mobil szúnyogháló. Az extrudált kombinált lefutó gumikéderrel ellátott részében a redőnyléc, míg a kefével ellátott lefutó részében a szúnyogháló működtethető.
Az "Új típusú" redőny szigetelő habbal kitöltött redőnyléccel is megrendelhető.
Az "új típusú" redőny új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában!

Külsőtokos redőny 2

Külsőtokos redőny 3