Logo


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a szolgáltatásainkról, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt


SZOLGÁLTATÁSOK


Szolgáltatásaink egymást kiegészítve alkotnak egy komplett szolgáltatási csomagot, ami végigkíséri önt a nyílászárócsere folyamatán elejétől a végéig.

Igényfelmérés

Szakemberünk az ön igényei alapján segít kiválasztani a megfelelő nyílászáró rendszereket, különös figyelemmel a nyílászárókkal szemben támasztott jövőbeni követelményekre. (pl. hőszigetelő képesség, hangszigetelő képesség, biztonsági, vagyonvédelmi szempontok, stb.)

Árajánlat készítés

Az ön által megadott méretek alapján elkészítjük árajánlatát. Az árajánlat kiterjedhet a nyílászárók és kiegészítőik beszerzésére, a nyílászáró cserével kapcsolatos munka folyamatok elvégzésére. (ez az ajánlat általában tájékoztató jellegű )
Kolegánk már az igényfelmérés során képet kapott az igényeiről, ezért nagy valószínűséggel az önnek megfelelő minőségű és árú termékek fognak szerepelni az ajánlatban.

Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés és szemle során határozzuk meg a nyílászárok pontos gyártási méretét, a helyi adottságoknak és lehetőségeknek megfelelően. Lehetőség esetén javaslatot teszünk költségcsökkentő, és (vagy) praktikusabb műszaki megoldásokra. A helyszíni felmérés alapján készül a pontos, végleges árajánlat.

Szállítás

A forgalmazott termékeink házhoz szállítása országosan megoldott saját járműparkkal, illetve szerződött partnereink segítségével.

Bontás

Szakembereink a cserélendő nyílászárót a lehető legkisebb falsérülést okozva bontják ki, a nyílást előkészítik az új nyílászáró fogadására.

Beépítés

Szakembereink az új méretpontos nyílászárót a helyére illesztik, vízszintes és függőleges beállítás után rögzítik, majd a szerelési hézagot PUR habbal kitöltik.